Klockorna ringer frö nu har ännu ett litet kungabarn föds. Madeleinde och Chris fick i tisdag en liten son som de döpt till Nicolas Paul Gustaf. 

92756-close-up-babyDet har varit mycket fokus kring kungahuset den senaste tiden. Madeleine blev gravid igen, sedan gifte sig Prins Carl-Philip med sin Sofia och i dagarna fick äntligen prinsessan Madeleine och sin Chris en son som världen över rapporterar om. En Nickolas som vägde 3080 kilo och var 49 centimeter lång. Tidigare har paret en dotter, Leonore som är ett år gammal och de har på kort tid blivit en storfamilj. Babylyckan är enorm, som den är för alla nyblivna föräldrar, men kanske är denna i alla fall lite mer medial, något som är på gott och ont.

Jag och Chris är väldigt rörda av den kärlek och tillgivenhet vi får från vår nyfödde son! (läs mer)

Babykläder och blöjor

För alla nyblivna föräldrar förutom när det kommer till kärlek och ömhet så är det blöjor och kläder som man funderar kring. Och det kan vi garantera att prinsessan även gör, men kanske inte på samma sätt. Men bara för att man finner billiga babykläder online så behöver inte det vara synonymt med mindre bra kläder utan handlar mer om att man kan få ner priserna på ett helt annats sätt. Kanske kan man även vända på det och säga att det blir mer personligt med att handla kläder online då inte alla har samma kläder. När det kommer till blöjor så kan man även där göra kap i form av att handla kvantiteter, men kanske är det bäst att börja potträna sitt barn så snabbt som möjligt. Dels av ekonomiska skäl, men även för självkänslan hos barnet. Och oavsett om barnet är en riktig pris eller en pris i ens föräldrars ögon så måste de få övning för att läsa sig.